dijous, 14 de novembre del 2013

1ª Volcanolimits


Aquest diumenge passat dia 10 de Novembre, 4 Grillats ens vam disposar anar a volguer
patir una mica pedalant, vam fer la Volcanolimits.
Ja feia un mes que hi estàvem apuntats, 500 persones em bici, ha sigut la primera edició d aquesta cursa de BTT, la Volcanolimits a Sant Privat d' en Bas, els 4 erem l'Albert, Jesús, Pep i en Pere.
En Jesús va tenir dubtes de la seva assistència fins just el dia abans al vespre, venia d' una lesió important al tormell de grau 2, feia dues setmanes que s' ho havia fet.
En Jesús es molt valent i va fer una recuperació a l' estil Puyol i em un pim pam ja hi podem anar-hi!


Varem començar la cursa em 15 min de retard, a les 9:15, tothom estava nerviós, l Albert ja no  podia aguantar, els primers 5 kms eren per carretera i de pla, l Albert ja es va avançar 500 mts dels altres 3 Grillats, arribats a la primera pujada ja hi ha un embut de collons!
Comença la pista de terra i em 4 kms tenim de superar un desnivell de 400 mts, ens va passar el fred de cop, tot seguit vam fer una bona baixada que en va portar a Ridaura, de cara avall si que ens vam trobar valents, vam adelantar uns quants " palanganes " que tenen por dels rocs i furats, tambe en podriem dir Pixa-Pins, sense que ningu s' ofengui!


Fem 2 kms d' asfalt hi arribem al primer avituallement, l ' Albert ja no hi es, s ' ha avançat i ja no el veurem mes fins l' arribada, en Pep i en Pere ens ajuntem per fer la pujada que ens portà a Coll de Canes, 1120 mts, en Pep arriba em la roda puntxada!
Fem un avituallament i llarga pujada fins pràcticament a 1500 mts d ' alçada a sota de Santa Magdalena de Cambrils, la mes dura del dia!


Entrem a les nostres terres, el Vidranès la primera baixada ens portà fins a Collfred, després molt asfalt fins la baixada del petroli, terreny em moltes pedres i en Pep ja torna a puntxar!
Ara si arriba l'ultima pujada de 3 kms i després corriol i asfalt de baixada que ens arriba a la meta! Per fi s ' acaba el patiment!
A l ' arribada va arribar en Jesús primer dels 4 Grillats, la lesió li comportava molèsties hi va dicidir fer la curta de 33 kms, total que va acabar 6 è de la llarga, per que estava apuntat a la llarga.
En Jesus va explicar que poc abans d ' arribar a la meta l ' havia adelantat el primer, un tal Colomer que es conegut a la comarca per ser un especialista en curses de Btt, literalment va passar i li va arrencar els adhesius de la bici! Acollonant, com una moto!

L ' Albert va anar en solitari tota la cursa i va arribar em un molt bon temps de 4h i 23 min, i en Pere i en Pep 24 min mes tard!



I per ultim un video de OlotTV: Volcanolimits


Un bon resultat per els 4 Grillats, acaban una cursa de 52 kms, 1803 mts de desnivell positiu i
fer -ho en menys de 5 hores esta molt be!
Fins un altre!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada