dimarts, 10 de juny del 2014

Tracks del Diable Non Stop Silver 2014


Aquesta crònica li toca al Presi, que sempre li fa molta mandra fer-la!
El dia abans de la Tracks, el divendres en Pere va fer festa de la feina per poder descansar
i poder estar en plena forma pel dissabte i també recollir dorsals i poder posar les bicis a punt!
Ja que en Pep cada dia que passa té un nivell més elevat!
Es lleva el dia 31 de Maig i en Pep i en Pere queden a les 5:15 al roure de la Creu, per marxar cap a Torelló per poder arribar-hi a 3 de 6, ja que a les 6 comencen els de la Pro i nosaltres que fem la Silver a les 6:30!
Arribem al pavelló de Torelló hi ens hi trobem una ambulància, resulta que el cap de cursa s'ha desmaiat d'un atac d'estrès!
L'horari de sortida va em retard i comencem la cursa a les 6:40, em un temps molt emboirat i em el terreny molt moll, ja que el dia anterior havia plogut força!
La primera mitja hora fem quasi 10 km, ja em entrat em calor, i en Pere diu no ens esverem
perquè jo després a mig fer ja no podré seguir!
En pocs Km arribem al primer avituallament, just abans de l Esquirol, per després pujar cap al torrent de la Foradada, una pujada complicada em moltes pedres i fang!
Encarem cap a Cantonigròs per després pujar un dels punts alts del dia, Puig Ventós, passem dels 1100 mts d'altitud! Fem una baixada trialera em aigua i fang que ens portà a Tavertet!
Tornem a trobar un bon avituallament, i em una bona gana, ens hi trobem fins i tot pa em nocilla!
Continuem en direcció a l'Avenc, fem 6 km d'asfalt cap a Rajols i després corriol q ens arriba a Rupit! Trobem un altre avituallament líquid i aquí en Pere ja comença a treure gels i magnesi per por de què més endavant li vinguessin rampes!
En Pere li diu en Pep que tiri més endavant, per què ja veu que en Pep va al ritme d'en Pere, i tot baixant cap al Salt de Sallent van discutint sobre el tema, i en Pep que és molt tossut diu que no, que arribarem junts a Torelló, i que l'únic objectiu és fer millors temps que en Pere l'any passat!
Comencem una llarga pujada i força dreta al primer Km q ens portà fins a la Devesa, fem un tram de 2,5 km d carretera en direcció a Falgars d'en Bas, i poc després trobem un altre avituallament, altre cop corriol, però ara de cara amunt i a trams arrossegant la bici, arribem a una pista que sembla bona i planera, però després d'1,5 km comença alguna pujada i també el fang, amb això ja arribem a la pista que portà a Cabrera i nosaltres l'agafem en direcció al Collet Vidrier, i aquí empenyem una mica perquè cau bé i cara avall i adelentem un grup de 6 o 7 ciclistes, passem la riera de la Vola, i 1 km ens hi trobem un altre avituallament, aquest fins i tot hi ha pa em tomàquet, pernil i fuet!
En Pere encara va intentant aguantar el seu ritme, i en Pep que té un gran companyeris- me, va estant sempre per allà, obrint camí, a les pujades marxa i quan arriba al cadamunt espera que arribi en Pere! Vaja un gran company!
A partir d ' aquí ja comença la pujada del Castell de la Vinyeta, que ja és dura, però que tot i això és l ' escalfament de la coneguda " Cuesta de la Muerte", fem una baixada i en 1 km d pujada som a l ' avituallament de la Vinyeta.
Aquí sí que comença la " Cuesta", 4 km i 400 de desnivell, aquí sí que en Pep demostra que esta a un gran nivell i en Pere el veu a marxar com una moto, com si tot just comences la pedalada, estem al Km 84, i en Pere sí que ja les esta passant putes, tot i això ja va estar satisfet en pujar- la a cavall de la bici i sense parar a mig fer, arribem al Coll de Salgueda un altre punt alt del dia, i en Pep ja fa 6 o 7 min que si espera, una bona baixada fins a la riera que baixa de Vidrà, pugem 1 km i corriol de la Tosca i pista fins a la Vall, fem la pista que ens portà a la carretera de la Vola, i l'agafem fins a St. Pere, i tot fent corriols arribem a la nostra meta, al pavelló de Torelló.
Al final estem contents, objectiu complert, em un temps de 8:35 min, superant les 9:16 min
d'en Pere l'any passat!
Posicions 89, 90 de 150 ciclistes

Aquí teniu l ' enllaç de la nostra ruta:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada