dimarts, 31 de desembre del 2013

Sortida dia 29/12/13

Bon dia a tots i totes, avui s'estrena com a redactor de cròniques en Xavier, esperem que us agradi la sortida dels Grillats d'aquests Diumenge.

SORTIDA 29.12.2013.

VIDRÀ-MILANY-VALLFOGONA-RIPOLL.

Participen: David Vivet i Xavier Vilageliu.

Distancia: 30 Km. Aproximadament.

Desnivell: 500-600 m

Sortim de Vidrà a les 8 del matí. Fred (1º) i serè.

Enfilem cap a Palou Xic i el deixem a la dreta per seguir en direcció Oest en direcció a les masies de La Plana, l’Arxer, El Vilaró i Palou Gros. Un cop allà, a la dreta agafem la pista que puja cap el Barretó i segueix fins la casa de Milany. Deixem la casa de Milany a l’esquerra i ens enfilem pels prats en direcció Oest per anar guanyant alçada per una pista en alguns llocs amb força pendent que busca la carena per girar cap a l’Est e direcció al Castell de Milany.


Passem per sota el Castell i baixem per la pista que va a Vallfogona.

Arribem a Vallfogona sobre les 11 i parem a esmorzar com Deu mana al Forn del poble. Un cop refets, reprenem per la carretera que ve d’Olot fins a Ripoll, on fem el turista i sortim en direcció Vic, per fer parada a l’aparcament de l’Esclat i aprofitar per netejar les bicicletes (una idea excel·lent).

A les 13 hores servei de recollida i tornada a Vidrà còmodament asseguts i calents.



Tot plegat, una matinal amb bones sensacions i una mica adolorits a l’hora de seure pel temps que feia que no practicàvem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada