dilluns, 21 d’octubre del 2013

10ª BTT Manlleu

Bones a tots,
Ahir dia 20 d'octubre, 3 Grillats van anar a la 10ª BTT Manlleu. Aquests valents van estar acompanyats per més de 500 persones inscrites i per una fantàstica organització.

Vora les 7:45, els nostres Grillats van fer acte de presència a Manlleu, aquest cop anaven amb la "bala vermella" amb el qual els temps de trajecte es redueixen considerablement. 


La pedalada no començava fins a les 8:30, així doncs van tenir temps de posar els dorsals a les bicis, agafar tot el material i menjar una mica de coca amb xocolata que donava l'organització.


Cap a les 8:20 es van anar situant a la linea de sortida, preparats per afrontar els 56 quilòmetres que els esperen, com sempre a mig peloto aproximadament, van sentir atentament la xerrada per part de l'organització i cap a pedalar.
Els primers quilometres transcorrem a la vora del riu Ter, són planers, i els nostres Grillats deixant ben clar que venen a la pedalada a deixar el pavelló ben alt, en Jesús encapçala l'expedició, comencen a avançar gent per dreta i esquerra, fins a situar-se amb un grup que anava prou ràpid. Després d'aquests primers quilometres comencen a venir les pujades, aquí tots els corredors es van posan't on els toca. La primera part de la cursa, anava quasi  tota per camins molt ben senyalitzats i quasi sempre pujan't.
Els nostres valents només van tenir un petit incident, un trencat no estava senyalitzat i van continuar recte, sort que entre els nostres valents, esta en Pere, que com sempre havia estudiat el track i sense problemes vam continuar i van arribar al mateix punt que el trencant, amb l'únic inconvenient de no haver passat per un corriol i haver fet per asfalt.
Investigacions posteriors, demostren que un grup de caçadors emprenyats van treure les marques de la marxa en aquell punt.
Despres de l'ensurt encara quedaven uns 10 quilometres de cara amunt per arribar a l'esmorzar, aquí és on en Jesús va començar a pagar les conseqüències de tirar tan fort al principi, i en Pere amb el Pep se li van marxar una mica.
Un cop arribats a l'avituallament, als nostres valents, els hi espera una bona botifarra, fruita i beguda (llastima que no hi havia ratafia).

Un cop esmorzats, el pitjor ja estava fet, de 1500 metres positius de desnivell que tenia la pedalada ja havien fet 1200. Ara tocava gaudir de la baixada i els corriols.
A partir d'aquest punt podríem dir que un 70/80 % eren corriols bastant divertits.
En Pere i en Pep anaven al davant, i en un parell de punts van esperar a l'altre Grillat que ja estava bastant cansat. (Jesús un altre dia comença amb mes tranquil·litat....)
Una vegada a Manlleu, en Pere i en Pep es van jugar la posició a l'esprint, i hem consta, que el que és autòcton de Vidrà es nota, ja que va poder fer valer aquest factor per entrar a metà primer. Així doncs el primer Grillat a meta va ser en Pep just a uns 60 metres d'en Pere que va entrar segon.
Uns 10 minuts desprès arriba l'altre Grillat, molt content i molt cansat.

Els nostres Grillats van donar-ho tot i van gaudir molt de la pedalada i dels paisatges.

Des de aquí felicitem a l'organització per la bona feina feta i als altres participants.









1 comentari:

  1. La pedalada va estar molt xula, vam disfrutar molt i personalment vaig patir bastant per arribar. Pero tot molt be. Ara a preparar-se per diumenge al Trail del Bisaura.

    ResponElimina