dijous, 27 de març del 2014

Sortida dia 22/03/14 (Ruta Carrilet)

Bon dia a tots els seguidors del nostre Blog!!

Avui ús explicaré el que vaig fer dissabte, juntament amb un nou company d'aventures, que mai havia vingut amb els Grillats!!

Durant tota la setmana en Jesús i en Joan van anar parlen de fer la ruta del carrilet, la idea era fer 100 km, com setmanes abans havia fet en Pep, llavors decidim sortir de Les Preses per anar fins a Girona i tornar.

Finalment quedem a les 8 a Les Preses, a les 7:40 en Jesús rep una trucada d'en Joan que també esta de camí cap a Les Preses. La trucada en qüestió és per comentar que plou molt a l'alçada de Sant Andreu de la Vola. En Jesús que anava encara a l'alçada de Manlleu li comenta que igualment anem i allà decidim que fem.

A les 7:50 tots dos es troben, no plou, però el cel amenaça pluja. Finalment després de parlar-ho una mica decideixen sortir i si plou doncs fer una sortida més curta.

Es preparen, i cap a les 08:15 comencen a pedalar en direcció a Sant Esteve d'en Bas, abans d'arribar al poble, en un trencant, en Jesús no llegeix res i continua recta i acaben donant una volta de 2 km per tornar al mateix lloc, ja que s'havien equivocat.

Un cop al bon camí travessen Sant Esteve per anar ja tota l'estona direcció Girona.

A l'anada van a un ritme força bo, les condicions del terreny ho afavoreixen, ja que és tot planer però amb una lleugera baixada.

Els dos comenten que a la tornada aquesta lleugera baixada, serà lleugera pujada i amb 80 km a les cames es farà més dur del qual sembla.

El cas és que continuen pedalant a un bon ritme, travessen Sant Feliu de Pallerols, Les Planes, Amer i Angles.

Un cop aquí en Jesús que es troba molt  de cames augmenta una mica el ritme, i en Joan el segueix però patint una mica. Queden uns 10 km per arribar a Girona, Ja travessat Bescanó continuem a un bon ritme fins a arribar a Salt. 

Continuem fins a arribar a Girona, fem les fotos per demostrar que tot és cert.


Esmorzem a un bar que troben a la vora, sembla que és bastant "normal", la veritat és que no va estar malament, encara que per un Grillat com en Jesús, se li va fer poca cosa un entrepà de pernil, en comptes de l'habitual esmorzar de carns a la brasa.

Un cop hem fet passar una mica la gana, i dic una mica perquè tots dos continuen amb gana, decidim tornar per on hem vingut.

En Joan aquests primers km comenta que li fan una mica de mal les cames, hem de dir que feia mesos que no agafava la bici, i així de primeres fer 100 km no atreveix qualsevol persona.

Doncs anem fem, travessem Salt i tornem a pedalar una mica amb ganesés totalment pla el terreny, però les forces ja no són les mateixes, sobretot en Joan, i anem una mica més lents que a l'anada.

Després d'uns 15 km de tornada, uns 68 km en total, en Joan es comença a trobar forçar millor, anem fent a un bon ritme.

aixi van passant els km fins que arriben al pla amb pujada, aquí en Joan comença a estar força cansat, les cames ja porten uns 80 km i la pujadeta es va notant. Fem una parada per menjar uns plàtans i gels.

Tornem i anem fem a un ritme lent però constant. 

A la Rectoria de Sant Miquel de Pineda, en Joan li comenta amb en Jesús de fer una parada per descansar una mica. Si estan 5 minuts i tornen a la bici, queden pocs km per arribar al cotxe, però entremig esta el turo que ens separa de Sant Esteve.

En Joan  que baixar de la bici a l'ultim km que fa pujada bastant dreta. Un cop a dalt continuen a bon ritme fins a arribar al cotxe.

Ha sigut una bona sortida, amb molt bona companyia.

Espero us hagi agradat!!

Fins a un altre!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada