divendres, 7 de febrer de 2014

Sortida dia 01/02/14

Hola a tots els seguidors dels Grillats!
Avui ja ens ha arribat tota la paperassa de la Secretaria General de l ' Esport, ja ho tenim tot aprovat.
Ara ja podem dir que ja som un club ciclista com deu mana, pràcticament ja tenim totes les llicències fetes!
Estem molt contents per aquest fet, ja estem inscrits a la Federació Catalana de Ciclisme!
Avui em toca a mi, en Pere fer la crònica d' aquest dissabte passat, només em assistit 2 Grillats, en Pep i en Pere.
Vam quedar a dos de 8 al forn, el punt de trobada, un fet no massa habitual va succeir, en Pere va arribar a l hora en punt i en Pep va fer 5 minuts tard!
Ja es hora que en Pere sigui puntual algun dia!
Vam començar a pedalar a punta de clar, em un xic de fresca, pero poca per l' època en que ens trobem, ens vam dirigir cap a la depuradora de Vidrà per després poder agafar el corriol de la Tosca de Degollats que després continua fins a la casa de la Vall, allà comença una bona pista i cara avall que ens portà fins a la carretera de la Vola tot atrevassant 5 cops la riera!
Allà agafem quitrà direccio St Pere, després de 1,5 kms la deixem per enfilar una pista que ens portà fins a Pedroses, gran pujada que ens arriba fins l ' asfaltada que puja a Bellmunt!
L' agafem direccio St Pere, després de 500mts ens desviem per pista fins a la collada de Tartera, i per corriol i pista arribem a Saderra.
Allà agafem quitrà direccio Bajalou per després continuar per l antiga carretera que fa molts anys passaven els cotxes per anar a St Quirze, fa tota una volta per sobre del tunel ara existent, vam continuar cap a la font de l ' Espadaler.
A St Quirze vam agafar la carretera de Berga per al cap d 1,5 kms deixar-la i dirigin-se cap a Solallong, Portell Estret i antic camí del Munts, allà ens esperava un llarga pujada de fang i pedres, ens va fer suar de valent!
Em sembla recordar algun comentari d' en Pep " Collons quina embarcada que m ' has fotut",
i resulta que ell pujava pedalant i jo a peu, vaja que ens agrada patir sino no te gracia.
Arribats als  Munts, em alegria d ' haver fet cim, 1057 mts d 'altitud, la boira no ens deixa veure ni un burro a 3 pams, es una llàstima per que es un punt on hi abundant unes bones vistes!
Contents fem l ' ultima baixada d' abans d'esmorzar, corriol de Transhumancia incluit, curt pero intens!
Ara si ja som al Collet, Collet de St Agustí, em unes bones paraules d 'autor ens i entaulem
" cardarem un esmorzar q farà mitja por" ja veurem qui pedala després d ' aixo!

                        


El rellotge ens apreta i decidim baixar per quitrà direccio St Quirze, pero després de 3kms agafem pista per encarar-nos cap a Mas Rovira, aquests camins, jo, en Pere, els tinc coneguts d fa anys, per que fins fa 3 anys era autoctont de St Quirze, i ja els havia voltat, total que en Pep  va refiat de que jo ho tinc tot controlat!
Jo tambe ho penso, fins que arribem a Mas Rovira, i ens hi trobem una gran tanca i tambe un ballat que envolta tota la casa, i jo dic ostia aixo no hi era abans i ara que em de fer?
L' alternativa es igual a fer massa volta, i tot pensant jo resulta que tinc el numero de telèfon del fill de la casa, truquem i resulta que esta per allà, ens va obrir la tanca grossa i vam poder continuar la nostre ruta: vam passar Casaramona, el Coll, el Plamarell, el Passavant, el Mas, Can Juando, baixada fins a la Rovira, després cap al Francàs de Montesquiu i s 'ha acabat el terreny de pistes!
Travessem tot Montesquiu, i estrenem la nova carretera que passa en paral-lel a la via del tren fins a St Quirze, carretera que substituirà el pont de St Quirze mentre estigui tancat per obres!
Ara si, tram final, ja només tenim 1 h per arribar a Vidrà, el rellotge ens pressiona i toca carretera fins a Vidrà!
Em 53 min arribem a  Vidrà i estem satisfets em la ruta i ens trobem encara en unes bones condicions, aixi que hem patit pero em arribat em dignitat!
Bon kilometrage i desnivell: 59'20 kms, i 1544 mts de desnivell positiu

Bueno ja us he fotut un bon rollo, penseu que per mi es mes facil ser President del Club que no escriure aquestes cròniques,a mi mes dificil explicar-me sense fotre massa rollo!
Ja buscarem el membre del club que sigui mes edient per escriure les cròniques, jo com ha President penso que el secretari i el vicepresident tenen mes virtuts q jo!
Que us a sembla si jo dicideixo que a partir d' ara en Pep i en Jesús tenen l ' encàrrec de fer les cròniques!

Bones pedalades i bons esmorzars!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada