diumenge, 27 d’octubre del 2013

1ª Edició Trail del Bisaura



Bones a Tots,

Finalment avui era el dia, després de setmanes d'espera avui es corria el Trail del Bisaura

Hem d'anunciar, abans de res, que dels 3 Grillats que teníem inscrits, només 1 ha pogut córrer, l'Albert




. Els altres dos, per motius diferents, no han pogut estar presents en aquest 
magnific event.

Doncs el Grillat que ha anat, si un valent de "Cuyons", s'ha presentat a Sant Quirze de Besora a les 8h, es noten els nervis, ja que l'hora de sortida de la cursa era les 9:30h.(I encara sort que no anava amb la bala vermella...).

Mentre passava aquest temps, el nostre valent, ha aprofitat per equipar-se i estirar. També per fer la típica xerrada amb els altres corredors, alguns dels quals ja coneixia.

Cap a les 9:25 avisen per megafonia que es vagin posant a la linea de sortida, el nostre Grillat es posa pel mig del pelotó i sense adonar-se'n donen la sortida.

Segons ens informen fonts contrastades, el nostre Grillat ha començat a tirar fort, això que ens havia jurat que s'ho prendria amb calma, comença a avançar corredors per tot arreu, es troba bé i tot marxa sobre "bambes". 

Fins que arriben a les portes de la pujada de l'infern (pujada a Pla de Revell), segons paraules del nostre Grillat "He vist una pujada interminable, he pensat que seria molt dur, però he anat tirant bastant ràpid i de seguida he set a dalt".

Després una miqueta de descans, per tornar a enfilar-se al castell de Besora, que ens comenten que també ha sigut una pujada molt dura.

Ara si, comença la baixada, i el nostre valent s'ha sentit bé en tota la cursa, sense molèsties, i ha començat a apretar en la baixada i també s'ha trobat amb bones sensacions, cardant "gas a la bamba".

Després d'arribar a Santa Maria i beure a l'avituallament ens dirigim cap al Salt del Mir, una baixada impressionantel nostre Grillat no hi havia estat mai i segons paraules seves es "Molt guapo, un salt impressionant".

I per sorpresa es troba a en Pere, company de Grillats que ha anat a animar. L'Albert agraeix especialment aquest suport.



Després ha començat una altra pujada llarga i bastant dura, cap a Bosquetell, segons paraules del nostre valent "He après que hauré de portar drogues a la pròxima, he anat molt apurat aquest tram". És a dir que un altre cop portara barretes i gels energètics, que som esportistes i no.....

Passa't l'avituallament de Bosquetellhi ha agafat un got de Coca-Cola, i sense parar a "cardat gas a la bamba" per encetar els propers 6 Km cara avall fins a la meta.

El corriol baixa cap a St Kikiés molt ràpid però alhora molt tècnic, "quan estàs tan cansat el reflexos ja no són els que eren, m'he trobat una arrel que sortia una mica, i "patapam" pinyo impressionant, en qüestió de segons ja estava dret, he mirat banda i banda que no m'hagi vist cap senglar i aupà "gas a la bamba" un altre cop".

Ja corren el nostre valent comprova si té danys d'importàncianomés una mica sagnat el genoll i raspat el seu estimat "mugronet".

A partir d'aquest moment, para mes atenció per no tornar a caure, ja sabeu, que no el vegi ningú per terra....

Al cap d'uns km arriba al molí de Foradada, li queda poquet, però queda asfalt i ens comenta que esta molt cansat, ja li costa córrer i fa molta calor, pero amb moltes ganes d'arribar per veure les seves Filla i Dona, "us estimo molt".

Bueno quan és dona compte ja és al pont de St kiki, allà passes per un passadís ple de gent que donen ànims i aplaudeixen, i de sobte veig en Pep, un altre Grillat, "Gràcies Pep pels ànims".



Arribant veu la seva dona que li passa a la Mariona, i fa els últims metres amb la seva filla a coll passant junts la linea d'arribada.

Valoració de la cursa del nostre Grillat:

"Ho he aconseguit, he arribat sencer amb un temps de 2:32 a la cursa mitjana, molt content. Felicito a l'organització per tot, menys pels trofeus dels guanyadors (crec que podien donar quelcom de material o diners, no un "puto" tronc). Felicitar al meu germà per primer lloc i primer veterà a la mitja, germà ja tens 2 troncs per a la llar de foc. I donar molts ànims al nostre company Grillat Jesús (esquinç de turmell), recupera't aviat per cardar-hi gas.




Salut i casa okupas per tots".


Felicitacions Albert per la 71ª posició, en breu penjem els resultats.

3 comentaris:

  1. Felicitats Albert !
    Al Jesús li ha fet molta ràbia no poder participar-hi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. gracies Estela!!
      aviat estara recuperat i podrem correr moltes curses!!
      salut i k+

      Elimina
  2. Bona cursa Albert!!!
    Espero recuperar-me aviat per donar-te canya. ...

    ResponElimina