diumenge, 24 de novembre del 2013

Sortida dia 23/11/13





Bon dia a tothom;

ahir dissabte, 3 dels nostres Grillats van anar a passar una mica de fred en bici.

Concretament aquest 3 Grillats són l'Albert (dissenyador d'aquesta ruta), en Pere (el que s'apunta a totes) i en Jesús (el que pateix a totes).

A les 7:30 havien quedat a Sant Pere de Torelló, però per alguns problemes de llençols van arribar una mica més tard. Mentrestant l'Albert ja esperava impacient a l'entrada del bar.

Una vegada arribem, un talladet ben calent, -2ºC al carrer, l'Albert amb l'ansia s'ha oblidat les sabates d'anar amb bici, va cap a casa a posar-se les sabates, mentre en Pere i en Jesús descarreguen les bicis i es preparen. Una vegada preparats van cap a casa de l'Albert i som-hi, cap a l'aventura.

Fa molt fred, just començar una primera baixada per comprovar que avui la cosa és de valents, primers 2 km i primera "guarrada", tenim que travessar una riera, i tot fa pensar que ens mullarem els peus. L'Albert passa primer i sel's mulla una mica, mentre en Pere i en Jesús intenten posar pedres al mig per no mollar-se. En Jesús comença a passar i tot just al segon roc patina, quasi cau a terra i fica els dos peus dintre l'aigua. Tot seguit passa en Pere, però decideix fer-ho sobre la bici, i quasi  que posar el peu a terra, però finalment passa sense inconvenients.

Un cop travessada, en Jesús esta ben mullat, li entra una mica (bastant) de depressió. Decideixen anar a Sant Pere un altre cop a canviar mitjons.

Una vegada fet, tornen a l'aventura, però ara per un altre camí. 

Es dirigeixen cap al Coll de vidrier, la idea era fer quasi  tot corriolperò com que hem perdut molt temps, decidim anar per camí.

Un cop al Coll de Vidrier es dirigeixen per darrere de Cabrera fins a Cantonigròs. Passen de llarg per arribar al moment més important del dia l'esmorzar.

Però no va ser fàcil arribar per en Jesús, els peus mullats i la seva depressió, li van fer passar-ho realment malament. En un tram molt tècnic i dret, van haver de pujar caminant, i els peus és com si no estiguessin al seu lloc.

Però finalment van arribar a Tavertet, una llar de foc i un bon esmorzar els esperava.



Just arribar en Jesús es va treure les sabates i va posar literalment els peus a dintre el foc, al cap d'uns minuts van reaccionar i van tornar a la vida.

En Pere també va aprofitar per escalfar-los una mica, mentre que l'Albert, va demostrar que és un tio ben dur. Ni es va apropar al foc, poder li te por.

Despres d'un bon esmorzar calent i de assecar mitjons i sabates, van tornar a pujar-se a les bicis. És molt tard, i en Pere i l'Albert, ja que veuen el patiment d'en Jesús decideixen escurçar la ruta i tornar per asfalt fins a l'Esquirol.

Desprès uns camins fàcils per Sant Martí Sescorts per arribar bastant ràpid a Sant Pere de Torelló.

En Pere i l'Albert han hagut d'esperar a en Jesús en varius llocs, ja que aquest no podia més.

Un cop arriben, unes llaunes de refresc, carreguen bicis i cap a Vidrà a descansar, s'ho mereixen!!!!


Aqui us deixo l'enllaç a la Ruta


Apa fins a un altre!!!!

P.D: Espero que sense mollar-me els peus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada