dissabte, 30 de novembre del 2013

Sortida dia 30/11/13

Bon dia a tots,


Avui dissabte dia 30 de novembre, uns quants Grillats han fet una sortida pels voltants de Vidrà, res especialment dur, la duresa la posava el clima. Amenaçant amb neu i amb temperatures negatives.





Els valents que han plantat cara a la meteorologia han estat en Pere, en Marc, en Pep, en Jesùs i el seu cosí, en Carles, que era la primera vegada en molt anys que pujava a un bici de muntanya per fer un sortida ben parida.

Els Grillats han quedat a les 8:30 al forn, i per sorpresa de tothom, inclosa la seva sogra, en Pere ha arribat a l’hora, per aquest fet li donem tots plegats l’enhorabona. Tu pots ser puntual Pere....

Ja tots junts s’han dirigit cap a Palou Xic, Palou Gros, Barretó per desprès agar un corriol que baixa cap a Maçats. Aquest corriol li ha costat una mica a en Carles, es nota la falta de practica.

Un cop a Maçats, s’han dirigit cap a la Bauma del Teixidor, on han fet una petita parada i una de les habituals sessions fotogràfiques.

Desprès els Grillats han reprès el camí direcció a Llaers, allà els hi esperava un bon esmorzar com es mereixen , una plata de graellada de carn, que al final han estat dos, vi i com no pot ser d’una altra manera una bona rentada al got.

Desprès d’una xerrada i els cafès, s’han disposat a tornar a Vidrà, al trencant dels Ferrers en Pere i en Pep han decidit tornar per Palou Gros, per fer una mica mes dur el camí. Els altres 3 Grillats que ja estaven cansats, han decidit tornar per la carretera, el cas es que arribant al Collet de l'Orri s’ha posat a nevar, sort que ja estaven arribant a Vidrà.

En Pere i en Pep han arribat 15 minuts desprès a Vidrà, denotant així que han portat un bon ritme.
Les sensacions han estat bones, un dia de sortida relaxada i tranquil·la, de tant en tant ja va bé.



Enllaç a les dades de la ruta: Ruta per Vidrà

Apa a disfrutar de la muntanya!!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada