diumenge, 15 de desembre del 2013

Sortida dia 14/12/13

Bon dia a tots.
Avui els nostres Grillats han fet una petita per Vidrà, segons ens comenta en Pere ell li diu la volta dels tres 1500m. Ja podeu imaginar de què va l'assumpte.
Havien quedat a quarts de vuit al forn de pa en Pere, en Pep, l'Albert i en Jesús.
Després d'uns dies en què en Jesús a apretat mòlt a en Pere pel tema de la puntualitat, havem de dir, encara que sigui ben difícil de creure, que el primer a arribar al forn ha sigut en Pere, fins a tal punt que a les 7:31 ha enviat un Whattsapp que anava tirant, que poc acostumat esta a esperar els 10 minuts de rigor que ens fa espera quasi  tots els caps de setmana.
En fi que al cap d'uns moments han arribat tots, xerrada amb el patrocinador principal, el forner, i cap a pedalar.
Primer de tot es dirigeixen cap a Ciuret, primer una baixada i després comencen a pujar. Just als pocs metres en Jesús comença a tirar fort i es separa uns metres dels altres. Tot seguit es dirigeixen cap a Collfred per després enfilar cap a Santa Magdalena de Cambrils. Al collet del bosc en Jesús ha esperat als altres 3 Grillats. Un cop arribant toca fer una de les marranades del dia, la pujada final amb la bici a coll.

Un cop a dalt han fet un petit tentempié, l'escrit d'en Pep a la llibreta de l'ermita i cap a pedalar que ara tocava anar fins al Puig de l'Obiol. Aquest tram ha sigut a estones mòlt ben parit per corriols mòlt guapos, i a estones una mica marranot, l'Albert deia que era una duatlo.
Han fet una petita parada a la Creu de l'Espinau per poder fer-se la foto en aquest indret.

Quasi arribant al Puig de l'Obiol han parat amb un pla que donava una mica el sol per esmorzar. En Pere deia que només faltava un termo amb una mica de licors, quanta raó .

Després un parell de pujades marranetes per arribar al Puig. Un cop a dalt foto de rigor i cap al següent destí, el castell de Milany.

En un tres i no res ja érem a la base del castell, i com no pot ser d'una altra manera en Pere a quasi obligat als altres a pujar la bici fins al castell, quina feina. Un cop a dalt les fotos que no podien faltar amb la bici i cap a la casa de Milany. 
Després pel camí fins al coll del Forn i per les fangueres cap al coll de Cristòfol. Corriol maco fins a Palou Xic i després per la carretera fins a Vidrà.
El resultat han sigut 27km amb un desnivell positiu de gairebé 1000 metres. Sense dubte una ruta curta però mòlt intensa i tècnica. Amb corriols mòlt divertits i trams marranos de veritat.
Aqui us deixo el track de la ruta: Enllaç
Per cert avui dos Grillats, Pere i Pep, estrenaven botes, les mateixes que fa una setmana va estrenar en Jesús, us deixo foto. Ben parits i ben preparats aquests (Grillats).



Força i muntanya a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada