diumenge, 8 de desembre del 2013

Sortida dia 07/12/13

Ahir dos dels nostres Grillats van anar a estirar una mica les cames pels voltants de Vidrà. Aquest dos intrèpids van ser en Pere i en Jesús.
La nit anterior va ser llarga i intensa per e Pere; per aquest motiu van quedar cap a les 10 del matí. Al final en Pere li envia un WhatsApp al Jesús per quedar a un quart.
Una vegada disposats sobre les bicis, es van dirigir per la carretera cap a Ciuret per posteriorment anar cap a Pla Traver.

Els primers 6/7 km són tots de pujada i en Pere va demostrar que encara i no haver dormit gaire encara tenia forces per anar a un molt bon ritme.
Un cop a Pla Traver es van enfilar pels prats per després agafar un corriol "made in Pere". D'aquells que són difícils per fer caminant, doncs en bici.

Un cop a dalt de tot troben un camí que ens porta en bastants bones condicions fins a Sant Bartomeu. Un cop allà agafen el camí que va fins a la Canal, a mig fer s'enfilen amunt per anar a trobar una carretera de desemboscar. Després arriben al camí que va de Can Font a Sant Tomàs i un cop a Sant Tomàs es tornen a enfilar per anar a Can Mic. Des d'allà fan un corriol que cap dels dos no havia fet mai i que els porta directament a l'hort de Getzemani.

Un corriol mòlt interessant aquest últim, i que estem segurs que es tornarà a repetir més d'un cop en les sortides Vidraneses.
Un cop a l'hort en Jesús li ensenya a en Pere un geocatching que hi ha amagat.

Després baixant fins a la bauma de la Vila. En Jesús no hi havia estat mai.
Tot seguit tornen i es dirigeixen cap a Torrents, fent un bon tros de corriol i un altre tros de camí. Després un cop a Torrents es dirigeixen pel pòrtland fins a la carretera un altre cop i pujar a Vidrà.





Una sortida no gaire llarga però entretinguda i maca. 

Us poso l'enllaç a la ruta:Track.




Una salutació per tots!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada