dilluns, 13 de gener del 2014

Sortida dia 11/01/14


Bon dia a tots i totes!!

Aquest cap de setmana els nostres Grillats han fet acte de presència a la muntanya, encara que per diferents motius no ha sigut gaire extens,  que ho han intentat.

En Pere va demanar-se festa Dilluns per poder anar a Barcelona amb en Pep a crear oficialment el Club Ciclista Grillats de Vidrà. L'únic que per contra, el seu jefe li va comentar que havia d'anar dissabte al matí a instal·lar uns mobles. Així doncs el dissabte comença diferents. 

En Pep amb problemes al genoll va intentar venir fins a l'ultim moment, però al final també va desistir, millor una bona recuperació.

En Jesús va anar a ajudar amb en Pere a portar els mobles, amb les bicis ja carregades del dia anterior a la "bala Vermella". Un cop acabada la feina, que va durar una hora mes del previst, van dirigir-se cap a Sant Pere de Torelló.

Com que anaven tard, van decidir modificar la ruta, que en principi sortiria de Torelló, per anar a Sant Pere esmorzar i tornar per cabrera, Coll de Vidrier i a Torelló un altre cop, finalment van optar per anar a esmorzar directament a casa de l'Albert en cotxe i des d'allà fer una ruta mes curta.

El problema va ser, que en Pere, contradient a en Jesús, va volgué anar per camins des de Torelló fins a Sant Pere, en comptes d'anar per carretera com li deia en Jesús. Hi ha uns rocs que hi havien al mig del camí, el carter va picar, i als cap d'uns metres la "bala Vermella" es convertiria en el "Ferro Vermell".
Com que tenien ganes d'anar en bici, van agafar les bicis, es van canviar, i van anar a casa de l'Albert a esmorzar.

Un esmozar molt ben parit, abundant i amb tot allò que els Grillats els hi agrada, Carn, Vi i Licors.

Un cop esmorzats els nostres dos Grillats van decidir que el millor era anar directament a Vidrà en bici, per desprès a la tarda baixar en un altre cotxe per avisar la grua.

Van discutir si era millor per la pujada de l'Infern o per la Vall, i com que havien begut una mica massa, finalment van anar per la vall, fent un passeig.

Al final van fer uns 15 km amb quasi 500 metres de desnivell positiu, no va ser gaire res, però tot pujada això .

Un cap de setmana totalment diferent dels altres que solen fer.

Esperem us hagi agradat i continueu visitant el nostre Blog.

Salutacions!!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada