dilluns, 20 de gener del 2014

Sortida dia 18/01/14

Bon dia a tothom!!
Aquests dies els Grillats estem molt il·lusionats amb la formalització del club que estem portant a terme.
Ja ho tenim gairebé tot, així que en uns dies ja podrem anunciar públicament la inscripció definitiva a la Federació Catalana de Ciclisme.
Pero mentre els tràmits burocràtics van al seu ritme, els Grillats pedalant per la muntanya a un ritme endiablat.
Aquest dissabte, encara que amb amenaces de pluja, tres Grillats van anar a moure les cames. Els tres  Grillats van ser, en Pere, Pep i en Jesús, gairebé els hi tindríem de dir "els tres mosqueters", perquè últimament sempre van junts a tot arreu, i a més, tenim una exclusiva d'ultima hora, en Pep que per qüestions futbolístiques (era delegat), sempre havia de ser d'hora a casa, a partir d'ara ja podrem comptar amb ell fins a altes hores de la tarda, ja que ha deixat aquestes obligacions.
Desprès d'aquesta introducció, ara  que si, us expliquem la ruta d'aquest dissabte.
Vam quedar a les 8 al lloc de reunió, ja sabeu la gran Fleca de Vidrà.
Com sempre, el Grillat, que a mes és el President dels Grillats, va arribar tard, qui serà??? evidentment segur que l'heu encertat, en Pere, doncs per complir amb la seva rutina, va arribar 10 minuts tard.
Un cop allà, i com ja havien parlat el dia anterior per whatsapp, van fer una ruta per poder ser a Vidrà cap allà a les 11, van anar cap a Pla Traver, per enfilar-se cap a la font del Perrucuriós nom aquest,



per desprès baixar fins a Sant Bartomeu de Covildases i des d'allà anar planejant fins a Sant Tomàs, un cop allà agafant el corriol que surt des de Can Mic i que baixa tot per corriols fins a Torrents, en aquest tram en Jesús va patir dues caigudes, una d'elles va ser d'aquelles que si la graves a temps de ben segur que guanyes algun premi. L'altre va fer una mica mes de mal, però sense conseqüències més enllà d'un parell de blaus.
El corriol que surt de Can Mic, passa per l'Hort de Getzemaní, i desprès arribes a torrents.
Un cop allà van pujar pel pòrtland fins a Vidrà.
En Pep ja es va quedar, i en Pere i en Jesús van decidir anar a esmorzar al Mir, i van anar pels terrenys d'en Moretó, no és gaire tros, però és un puja-baixa maco.
Un cop al Mir, ja sabeu tots com se les gasten els Grillats, les fotos ho diuen tot.

Un cop ben esmorzats, i plovent, agafen les bicis per anar pel quitrà fins a Vidrà.
Finalment un dissabte atípic però divertit.
Espero us agradí aquesta crònica i el blog.
Salut i muntanya!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada